Urban Abstract 43

by Maurice Heuts

Nieuw kunstwerk

€ 19,50 inc. btw

Verzendkosten: € 4,95 GRATIS!

Meer informatie

Canvas
Kunstwerken worden al eeuwen geschilderd op canvas en ondanks het feit dat wij er nu op printen blijft canvas altijd zijn authentieke uitstraling behouden. Ons canvas is van sublieme kwaliteit met een prachtige diepe en briljante kleurweergave. De canvasdoeken worden zorgvuldig opgespannen op een frame van duurzaam hout en zijn maar liefst 3 cm dik! Daarnaast is het canvas krasvast en zijn onze gebruikte inkten en materialen niet schadelijk voor het milieu. Onze canvasdoeken hebben een kleurechtheid garantie van 25 jaar. We leveren onze producten altijd met een GRATIS ophangsysteem! Hieronder vind je alle prachtige kunstwerken op canvas. Kijk op je gemak rond en mocht je vragen hebben of opmerkingen aarzel dan nooit contact met ons op te nemen. we staan met enorm veel plezier en passie voor je klaar!

HD Metal
Dit moet je gezien hebben om te geloven! Ver­geet plexiglas, aluminium en forex. HD Metal is het mooiste wat wij ooit hebben gezien. HD Metal be­staat uit een dunne plaat alu­mi­nium met een hoogglans coating. Hier brengen we met een speciale techniek het kunstwerk op aan. Het re­sul­taat is ver­bluf­fend!! Haar­scherp, me­gas­terk met een nog nooit eer­der vertoonde beeldkwaliteit. Er kun­nen geen kras­sen op komen en het is watervast dus ook ge­schikt voor buiten gebruik. We leveren onze HD Metal producten altijd met een GRATIS op­hang­sys­teem en af­stand­houder. Hierdoor hangt jouw kunst­werk iets van de muur wat een prach­tig ruimtelijk effect geeft. Hieronder vind je alle prachtige kunstwerken op HD Metal. Kijk op je gemak rond en mocht je vragen hebben of opmerkingen aarzel dan nooit contact met ons op te nemen. we staan met enorm veel plezier en passie voor je klaar!

Fotolijst
We leveren fotolijsten in 4 verschillende kleuren: zwart, wit, eiken en whitewash eiken. De fotolijsten worden altijd geleverd met een GRATIS dik gesneden passe-partout wat een geweldige luxe uitstraling geeft en een aanwinst is voor elk interieur. Het fotopapier, het plexiglas en het passe-partout karton is UV-bestendig zuurvrij en verkleurt niet. De lijsten zijn 2 cm dik. Hieronder vind je alle prachtige kunstwerken ingelijst in onze fotolijsten. Kijk op je gemak rond en mocht je vragen hebben of opmerkingen aarzel dan nooit contact met ons op te nemen. we staan met enorm veel plezier en passie voor je klaar!